top of page
aed3039f2c3524957e3cee8420f85a97.jpeg

Over ons

Het idee achter Summer ’21 is ontstaan tijdens de coronacrisis. Kinderen en jongeren hebben het in deze periode moeilijk gehad.

Missie & Visie

Het idee achter Summer ’21 is ontstaan tijdens de coronacrisis. Kinderen en jongeren hebben het in deze periode moeilijk gehad. Sociale contacten moesten noodgedwongen op een laag pitje; Elkaar ontmoeten, samen sporten en culturele activiteiten ondernemen; het mocht lange tijd niet. De impact daarvan is ontzettend groot voor onze jeugd.

Triple Threat organiseert daarom samen met haar partners, waaronder de Gemeente Haarlem, Hattrick, Sportsupport, Daan Sport, wereldmuziekschool en een groot aantal basisscholen een fantastisch zomerprogramma met als doel kinderen en jongeren een onvergetelijke zomer te geven.

 

Wij zorgen voor een prachtig aanbod met een tal van activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur. Dit jaar is Summer 22 terug om Summer21 te overtreffen. Met frisse nieuwe energie gaan we van deze zomer een toffe zomer maken voor onze jongeren.

2b0b518006bf83ff2cb6c0d344b3ee85.jpeg
5806ed712501bc2c27e36fe2cbd11066.jpeg

De operatie

Al onze begeleiders kennen we goed vanuit onze reguliere activiteiten. Zij hebben veel ervaring met de doelgroep en we hebben een professionele organisatie waarin zij worden opgeleid en begeleid. Een groot deel van de vrijwilligers was ooit zelf deelnemer en is inmiddels als rolmodel verbonden aan organisaties.

 

Er worden duidelijke afspraken gemaakt over zaken als veiligheid, ook rekening houdend met Covid maatregelen, en er staat de hele zomer een professioneel kernteam klaar vanuit de projectorganisatie om te adviseren en helpen waar nodig.

bottom of page